Qui som ?

Denominació social: Diccionaris Textos Publicacions Arimany S. L.
Nom Comercial: Bloc Maragall
Adreça Social: Rambla de la Muntanya, 33, baixos, (08041) Barcelona
NIF: B 61380275
e-mail: info@blocmaragall.com
Nom del domini: www.blocmaragall.com

 

Enviament. Quan rebré la meva comanda?

Ens ocupa entre 3 i 7 dies hàbils gestionar una comanda, passats els quals us l’enviarem. El temps d’enviament depèn de la vostre ubicació, però poeu estimar-lo de la manera següent:
Europa: entre 5 i 8 dias hàbils.
Catalunya: entre 5 i 8 dies hàbils

Internacionals: 10-20 dies hàbils.
Resta d’Espanya: entre 5 i 8 dies hàbils.

 

Des d’on s’envia la meva comanda?
Les vostres comandes són enviades des de Barcelona i el seu lliurament és gestionat per una companyia líder en la distribució de paqueteria a tot Europa.

 

Hauré de pagar taxes de duana per la meva comanda?
Les comandes internacionals poden implicar despeses addicionals a causa de duanes. Aquesta taxa no està sota el nostre control, i és decisió de la vostre agència de duanes. Les polítiques de duanes varien enormement entre països, per la qual cosa us recomanem parlar amb les vostres autoritats locals per esclarir aquest punt.

 

La meva comanda hauria d’haver arribat ja, però encara no l’he rebuda. Què faig?
Abans de contactar, si us plau, amb nosaltres, ajuda’ns seguint aquests passos:

  • Comprova el vostre e-mail de confirmació per assegurar-vos que no hi ha errors en l’adreça d’enviament.
  • Pregunteu per la vostre comanda a la vostre oficina de correus local.
  • Pregunteu als teus vostres per si el transportista els hagués deixat el paquet.

Eviteu els robatoris. Si no sou a casa el dia del lliurament, utilitzeu la vostre adreça de treball o on hàgiu de ser present. Si l’adreça fos correcta i el paquet no és a l’oficina postal ni el tenen els vostres veïns, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@blocmaragall.com amb el número de comanda. Si hi hagués algun problema amb la vostre adreça d’enviament, us podríem tornar a enviar el vostre producte, però haureu de fer-vos càrrec dels costos d’enviament.
El vostre codi postal és una part crucial de la vostre adreça. Assegureu-vos d’introduir-lo correctament.

 

Com faig un seguiment de la meva comanda?
Rebreu un link a la vostre adreça de correus quan la comanda sigui rebuda. Si teniu alguna pregunta sobre el seu enviament, poseu-vos en contacte amb nosaltres a en info@blocmaragall.com.

 

He rebut un producte erroni o danyat. Qué faig?
Ho lamentem si el vostre producte ha arribat danyat. Per resoldre-ho al més aviat possible, envieu-vos un e-mail a info@blocmaragall.com en una setmana des del moment de lliurament amb fotos del producte danyat, el vostre número de comanda i qualsevol altre detall que tingueu sobre la comanda. Ens posarem en contacte amb vós amb una solució com més aviat millor.

 

Devolucions: quina és la nostra política de devolucions?
No oferim devolucions ni canvis, però, si succeís alguna cosa amb la vostre comanda, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@blocmaragall.com.

 

Retorneu els diners de la comanda?

Només oferim devolucions de diners a clients que rebin articles erronis o danyats. Si aquest fos el vostre cas, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@blocmaragall.com amb fotos del svostre article i trobarem una solució.